SENERGIEK voor Energieke senioren in Nederwetten

Senergiek is een krachtige seniorenvereniging van 50+ ers die zich inzet om senioren in Nuenen Gerwen en Nederwetten in staat te stellen volwaardig en zelfbewust aan de samenleving deel te blijven nemen.
Dat gebeurt door:

Ontmoeting door activiteiten
Bij veel mensen zien we, bij het klimmen der jaren, vereenzaming ontstaan.
Er is sprake van vermindering van kontakten. Het arbeidzaam leven is verminderd of gestopt; kinderen zijn het huis uit en vestigen zich ook vaak verder weg van hun geboortedorp; de levenspartner ontvalt…
Daarom is een belangrijke hoeksteen van Senergiek haar leden een platform te bieden om via ontspanningsclubs sociale contacten te bevorderen.
Dat gebeurt in Het Klooster, Scarabee/de Hongerman, de Goudvinkhof, de D’n Heuvel in Gerwen en de Koppelaar in Nederwetten.
In Nederwetten is iedere maandagmiddag gelegenheid om gezellig te rikken onder het genot van koffie of thee en een drankje dat geserveerd wordt door onze vrijwilligers.

Belangenbehartiging
Als Senergiek hebben we op het gebied van individuele belangenbehartiging, samen met de PVGE, een goedlopend systeem opgezet van Vrijwillige Ouderen Adviseurs, Cliëntondersteuners, administratief ondersteuners, belastinginvulhulpen en een Hulpdienst voor ouderen. Hiervan kunnen alle senioren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten  gebruik maken.

www.senergiek-nuenen.nl