Tennisvereniging Nederwetten (TVN)

TVN is een actieve en gezellige tennisclub. Wij zijn gevestigd op het sportpark achter de kerk van Nederwetten. Met ruim 120 leden zijn wij een niet te grote vereniging waar sportiviteit en een gezonde dosis gedrevenheid worden gecombineerd met vriendschap en gezelligheid. In 2011 vierden wij ons 25-jarig jubileum.

Of je nu beginnend of gevorderd tennisser bent, je bent welkom om te komen kennismaken op dinsdagavond vanaf 19.30 uur en/of donderdagochtend vanaf 10.00 uur. Er worden er het hele jaar door activiteiten georganiseerd: interne competitie, thema-avonden, thuisblijverstoernooi, erwtensoeptoss, enz. In de KNLTB-competitie zijn wij vertegenwoordigd met meerdere teams, en ook als u alleen terecht wilt kunnen voor een partijtje tennis, dan kunt u elke dag van vroeg tot laat op de banen terecht.

Kortom, wij zijn een vereniging waar je heerlijk ongedwongen kunt tennissen. Vanuit ons Paviljoen  “de Koppeling” is het onder het genot van een consumptie genieten van het uitzicht over de drie banen van het tennispark.

Informatie: secretaris@tvnederwetten.nl